0753.171.717

contact@uronatura.ro

Top
 

Misiunea noastră

Fii un pacient informat!

MISIUNEA NOASTRĂ

Fii un pacient informat!

În era internetului, accesul la informație nu pare a mai fi o problemă. Cu toate acestea, în România, în domeniul medical ducem lipsă de resurse accesibile și suntem copleșiți de date incomplete și neverificate.

Medicii noștri, deși bine pregătiți și dedicați, se luptă într-un sistem medical greoi și de multe ori ineficient și nu au resursele necesare pentru a oferi fiecărui pacient tot ceea ce are nevoie: investigații amănunțite, un diagnostic clar explicat pe înțelesul pacienților sau/și soluții – tratamente medicamentoase, terapii, în mod obligatoriu însoțite de un trai sănătos și o alimentație adecvată fiecărei afecțiuni și fiecărui tratament în parte.

NOI susținem informarea ca element crucial în managementul bolii. Un pacient informat își cunoaște și își înțelege mai bine afecțiunea, comunică mai ușor și mai eficient cu medicul și poate lua deciziile potrivite pentru propriul corp. Un pacient informat are șanse mai mari de vindecare. Un pacient informat e mai mult decât un om bolnav – un pacient informat e un om puternic.

De aceea, venim în sprijinul pacienților punând la dispoziție informații corecte și actualizate relevante și implicațiile lor de ordin medical, social și psihologic, metode de abordare și soluții pentru acestea.

TENDINȚE

Atentie tratamentelor realizate din plante și ingrediente naturale

În ultimul timp, din ce în ce mai multe persoane se îndreaptă spre produse naturiste pentru a se trata. De la cele mai mici afecțiuni până la adevărate stări patologice, acordăm din ce în ce mai multa atenție tratamentelor realizate din plante și ingrediente naturale.

Motivația care sta în spatele acestei alegeri variază de la om la om, însă există ceva comun tuturor celor care aleg acest tip de tratament: beneficiile pe care le resimt în urma respectării sale.

Accesibile, eficiente și lipsite de substanțe chimice, tratamentele naturiste sunt de multe ori preferate în detrimentul celor moderne.

Multitudinea de produse care exista pe piață în acest moment completează aceasta lista de beneficii, deoarece ele oferă un remediu pentru aproape orice afecțiune existentă.